Såld

Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 2

Slutpris: 1 300 000 kr

Ekuddsvägen 2

Ta chansen att sätta din egen prägel på denna etta belägen väldigt centralt i Nacka med optimala kommunikationer och med närhet till badbryggor och natur! Bostaden är i behov av renovering med badrummet som nås från hallen är fräscht och stambytt med klinkergolv och kakel. Compact-living lösningen i badrummet är både smart och snygg. Magiska badplatser och bryggor 2 minuter ner från huset är väldigt lyxigt att ha. Tack vare bra bussförbindelser är det smidigt att ta sig in till stan.

Lägenheten är belägen mitt på Sicklaön i området Ekudden och med Järlasjön bredvid. Ekudden är ett attraktivt bostadsområde med närhet till naturen och till storstaden. Järlasjön ligger precis intill och erbjuder både bad och skridskoåkning. Huset ligger mellan Nacka Forum och Sickla köpkvarter, dit du tar dig på några minuter per gångväg och cykelväg. Sickla Köpkvarter bjuder på galleria med ett 150-tal butiker, de större kedjorna, välbesökta restauranger samt biograf. Vid Sickla Köpkvarter finner du även flertalet gym och träningsanläggningar. Nacka Forum finns även det på promenadavstånd som ett av Stockholms största och modernaste köpcentrum, med allt utbud man kan behöva.

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ekuddsvägen 2, Såld i Ekudden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad