Till salu
Budgivning pågår

Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 1

  • price tag icon 5 291 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 750 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 68,8 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 291 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 10 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1959
Ekuddsvägen 1

Renoveringschans på attraktiv adress! Området präglas av grönska och vatten med bra kommunikationer!

Här har du chansen att sätta din egen prägel på en välplanerad bostad i ett mycket attraktivt område!
I en fastighet från 1959, belägen i populära Järla, hittar du denna lägenhet. Optimalt planerad och ljus trerummare med möjlighet att sätta sin egen prägel på. Stora fönster och lättmöblerade rum. En bostad med vackert ljusinsläpp och kvadratmetrarna disponerade på bästa sätt. Här är det lätt att flytta in och ännu lättare att trivas! Rymligt kök med gott om förvaring och plats för matbord och stolar. Fräscht badrum som helrenoverades 2012 med toalett, duschväggar, handfat, handdukstork och tvättmaskin. Vardagsrummet med ljusa väggar och parkettgolv är rymligt och socialt med gott om plats för både soffgrupp och middagsbord. Från vardagsrummet når man balkongen i östligt läge som har sol från morgon till runt lunch. Här bor du på en riktigt eftertraktad adress, Ekuddsvägen, med nära till allt. Runt knuten ligger Järlasjö med bryggor som slingrar sig längst vattnet och flertalet bryggor att bada ifrån! Sickla Köpkvarter ligger nästgårds och erbjuder shopping i världsklass.

- Renoveringschans
- Välplanerad bostad
- Renoverat badrum
- Stora ytor

Intresseanmälan
Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Ekuddsvägen 1, Till salu i Ekudden, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad