Såld

Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 1, 2 tr

Slutpris: 4 150 000 kr

Ekuddsvägen 1, 2 tr

Trevlig fyra ett stenkast från badsjö. Fint gavelläge med sjöglimt.

- Gavellägenhet med fint ljusinsläpp
- Sjöglimt över glimrande Järlasjön
- Fräscht stambytt badrum och wc
- Yteffektiv planlösning
- Centralt läge med bra kommunikationer
- Barnvänligt område

Välkommen till en fin 4:a belägen på andra våningen med fräscha ytskikt och soligt gavelläge. Bostaden har utsikt över grönska och med sjöglimt över Järlasjön. Stora fönsterpartier genomgående i bostaden hjälper till med naturligt ljusinsläpp.

Lägenheten har renoverats med smakfulla val och har vackra golv och ljusa väggar i alla rum. Välutrustat kök med induktionshäll, fullstor kyl/frys och vinkyl under barbord. Matplats som har glimt av vattnet, tre stora sovrum och ett luftigt vardagsrum. Stambytt gästtoalett och badrum med ny kombinerad tvätt och torktumlare.

Här bor du med närhet till allt som önskas. Lugnt och barnvänligt område med flertalet lekplatser i närheten. Nyligen har lekparken precis utanför porten rustats upp där barnen fritt kan springa och leka. Nära natur med fina promenadstråk längs med vattnet och flera badbryggor intill. Hammarbybacken, Nackareservatet och Nyckelviken ligger på nära avstånd. Utöver fin natur finns ett stort utbud av service och shopping med både Sickla köpkvarter och Nacka Forum på gångavstånd. Här finner du allt från service, shopping, träningslokaler, biograf, apotek och systembolag. Bussar precis utanför som snabbt tar dig till stan. 2030 kommer även tunnelbanan.

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ekuddsvägen 1, 2 tr, Såld i Ekudden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad