Såld

Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 9

Slutpris: 1 620 000 kr

Ektorpsvägen 9

Ljus och yteffektiv 1,5:a - Väldisponerad bostad - Stabil förening och låg avgift - Täta bussförbindelser - Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m - Externt förråd - Garageplats går att hyra

Söker du ett bekvämt boende nära kommunikationer, serviceutbud och vacker natur? Här finns boendet du letar efter! Här bor du 2 trappor upp i huset med hiss och här erbjuds fint ljus från fönster vända åt väster. Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Bra förvaringsmöjligheter i både garderob och klädkammare. Klädkammaren nyttjas idag som kontor av säljaren. Vardagsrummet är perfekt planerat för en soffa, soffbord, tv-bänk och en matplats vid fönstret i anslutning till köket. Yteffektiv sovalkov med plats för en dubbelsäng samt nattduksbord. Sovalkoven kan enkelt avskärmas med ett draperi. Välplanerat kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv som har ny inredning. Badrummet är nu utrustat med en wc, tvättställ, handdukstork och dusch. Till bostaden hör ett externt källarförråd.

Välkommen till visning!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad