Såld

Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 9, 5 tr

Slutpris: 6 150 000 kr

Ektorpsvägen 9, 5 tr

Exklusiv 5:a i etage!

** Unik etage 5:a ** Toppskick ** Exklusiva materialval ** Genomgående ljusinsläpp ** Milsvid utsikt ** Generös förvaring ** Terrass över trädtoppar ** Dubbla badrum ** Villakänsla ** Stabil förening med låg belåningsgrad om 6570 kr/kvm ** Varmgarage

BOSTADEN:
Söker ni ett unikt boende med milsvid utsikt och centralt läge? Nu finns chansen att förvärva en exklusiv bostad i absolut toppskick, i två plan om 117 kvm. Här bor ni i ett helt fantastiskt läge med ett vackert genomgående ljusinsläpp.

- Entréplan -
Välkomnande hall med goda förvaringslösningar. Hallen leder vidare till socialt och påkostat Myresjökök med välutrustade vitvaror från Miele och Elextrolux. Granitbänkskiva, klinkers av kalksten med golvvärme för extra komfort och lyx. Här finner ni matlagningsglädje! Köket är beläget i en social och öppen planlösning mot matplats samt vardagsrum. På detta våningsplan har ni även bostadens rofyllda masterbedroom. Här finns utrymme för dubbelsäng, arbetshörna samt förvaring. På entréplan finner ni ett helkaklat badrum med golvvärme, tvättpelare, handdukstork, wc, spotlights och praktisk duschhörna.

- Övreplan -
Föreställ er känslan att bjuda över vänner och familj på middag och njuta av denna fantastiska utsikt från terrassen! På detta våningsplan finns idag två nymålade sovrum med förvaring och fint ljusinsläpp, ett trivsamt vardagsrum och ett helkaklat badrum med dusch.

Ett externt förråd tillhör bostaden. (Nuvarande säljare hyr även extra förråd, separat kö för dessa).

OMRÅDE:
Ektorp är ett lugnt och fridfullt bostadsområde med blandad bebyggelse av villor och flerfamiljshus. Här bor ni granne med havet, vackra naturområden och idylliska badsjöar. Detta gör det enkelt att vara spontan för sköna promenader, jogging-rundor eller varför inte ha picknick på klipporna. I närområdet finns både skola & förskola. På några minuters promenadavstånd ligger Ektorps centrum med ett utbud av bla. mataffärer, restauranger, blomsterhandel, gym och café. Täta kommunikationer till City gör det lätt att vara spontan.

FÖRENING:
Föreningen består av två fastigheter som byggdes år 1971 och ombildades till bostadsrättsförening år 2006. År 2008 byggdes tre st ytterligare våningar på de befintliga fastigheterna. Totalt inrymmer föreningen 131 trivsamma lägenheter. Till föreningen hör två nyrenoverade tvättstugor, ett stort varmgarage med tvätthall och tre lokaler. Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2016 och sträcker sig fram till 2050. Föreningen äger marken. Låg belåningsgrad om 6570 kr/kvm. Väl underhållen fastighet med nya entréer och ny fasad samt ny terrass på innergård.

Varmt välkommen till visning!
Hälsningar,
Emma Strindin, Widerlöv 070 28 10 627

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ektorpsvägen 9, 5 tr, Såld i Ektorp, Nacka Planlösning från Ektorpsvägen 9, 5 tr, Såld i Ektorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad