Såld

Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 9, 4 tr

Slutpris: 3 350 000 kr

Ektorpsvägen 9, 4 tr

Unik bostad med stor terrass som sällan är till salu, måste ses! Här bor du i populära Ektorp nära Centrum och bra kommunikationer med täta avgångar.

Vacker bostad i ogenerat läge högt upp i huset. Fantastisk takterrass som sträcker sig längs hela fasden i gavel där plats finns både för att sola, grilla och ha trevliga bjudningar. Sol har du på terrassen från morgon till kväll.

Stor välkomnande hall med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter. Vidare in på vänster sida finns två sovrum, ett större master bedroom och ett lite mindre som inte gränsar till några grannlägenheter. Fräscht och yteffektivt badrum med helkaklade väggar och klinker på golv med golvvärme. Badrummet är utrustat med Dusch med glasvägg, tvättpelare, vit kommod, handdukstork och golvvärme.

Längst in i bostaden har man en härlig rymd och fantastiskt ljusinsläpp med halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Fönster i två vädersträck och utgång till terrassen från bägge håll. Köket är välplanerat med gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Utrustningen består av två stycken kyl/frys, spishäll, spisfläkt, diskmaskin, varmluftsugn och en microvågsugn. Generös matplats för 6-8 personer med fint ljusinsläpp.

Terrassen är bostadens absoluta pärla där många timmar kommer att spenderas. Här kan ni sola, äta måltider och ha trevliga bjudningar. Självklart kan ni också grilla på terrassen!

Denna unika pärla måste upplevas på plats!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ektorpsvägen 9, 4 tr, Såld i Ektorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad