Till salu

Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 11

  • price tag icon 2 249 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 32 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 249 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1971
Ektorpsvägen 11

Ljus och yteffektiv 1,5:a - Toppskick - Helkaklat badrum - Täta bussförbindelser 3 min från bostaden - Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m - Externt förråd tillhör bostaden - Garageplats går att hyra

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade bostad där varje kvadratmeter gör nytta! Här bor du i ett högt och insynsfritt läge och möts direkt av ett fint ljus från fönster vända åt väster. Välkomnande hall utrustat med klinkers och gott om plats för ytterkläder. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter i större klädkammare och garderobslänga. Hallen leder in till vardagsrummet som är perfekt planerat för en soffa, soffbord, tv-bänk och en trivsam matplats vid fönstret. Vardagsrummet och köket är i en socialt öppen planlösning. Det stilrena köket är påkostat med bra förvaring i över och underskåp samt bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av; kyl/frys, fläkt, kombi ugn/micro och induktionshäll. Från hall nås ett helkaklat badrum som är utrustat med wc, tvättställ, handdukstork och dusch. I fil med vardagsrummet finner ni en rofylld sovalkov. Till bostaden hör ett externt källarförråd. Förening med låg belåning, äger sin mark och har en fin upprustad gemensam innergård!

Välkommen att höra av er för privatvisning!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Intresseanmälan
Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Ektorpsvägen 11, Till salu i Ektorp, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad