Till salu

Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 1

1 795 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 28 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 022 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Ektorpsvägen 1

Ljus och yteffektiv - Låg avgift - Täta bussförbindelser 1 min från bostaden - Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m - Externt förråd tillhör bostaden - Nyproducerad 2018

Välkommen till denna moderna och yteffektiva 1:a med en fransk balkong i västerläge som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten är belägen i den populära Brf Oakhouse, uppförd år 2018. Med sitt centrala läge vid Ektorp centrum har du bekväm tillgång till kommunikationer, affärer och andra bekvämligheter. Den ljusa och välskötta lägenheten erbjuder exklusiva materialval och praktiska lösningar. Köket är utrustat med högkvalitativa material från Vedum medan maskinell utrustning kommer från Electrolux som består av induktionshäll, ugn med microfunktion samt diskmaskin. Badrummet är helkaklat och erbjuder golvvärme, handdukstork samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns ett externt förråd för extra förvaringsmöjligheter på vån 5. I huset finns praktisk cykelförvaring, garage, mc-parkering och tillgång till bilpool genom Volvo On Demand. Med alla dessa bekvämligheter och moderna finesser är detta ett hem ni kommer att trivas i!

Välkommen till visning!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Ektorpsvägen 1, Till salu i Ektorp, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad