Såld

Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 1

Slutpris: 1 800 000 kr

Ektorpsvägen 1

Ljus och yteffektiv - Låg avgift - Täta bussförbindelser 1 min från bostaden - Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m - Externt förråd tillhör bostaden - Nyproducerad 2018

Välkommen till denna moderna och yteffektiva 1:a med en fransk balkong i västerläge som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten är belägen i den populära Brf Oakhouse, uppförd år 2018. Med sitt centrala läge vid Ektorp centrum har du bekväm tillgång till kommunikationer, affärer och andra bekvämligheter. Den ljusa och välskötta lägenheten erbjuder exklusiva materialval och praktiska lösningar. Köket är utrustat med högkvalitativa material från Vedum medan maskinell utrustning kommer från Electrolux som består av induktionshäll, ugn med microfunktion samt diskmaskin. Badrummet är helkaklat och erbjuder golvvärme, handdukstork samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns ett externt förråd för extra förvaringsmöjligheter på vån 5. I huset finns praktisk cykelförvaring, garage, mc-parkering och tillgång till bilpool genom Volvo On Demand. Med alla dessa bekvämligheter och moderna finesser är detta ett hem ni kommer att trivas i!

Välkommen till visning!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ektorpsvägen 1, Såld i Ektorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close