Såld

Norby, Uppsala

Eksoppsvägen 48

Slutpris: 4 110 000 kr

Eksoppsvägen 48

Med naturen som närmaste granne

Ett hem för dig som vill bo på markplan med uteplats och direkt närhet till naturen. Bostadens planering fördelas på en rymlig hall med plats för ytterkläder och skor, längre in även ett förråd för extra förvaring, 2 bra sovrum varav ena med egen klädkammare, ett badrum med badkar, stort vardagsrum med utgång till den fantastiska altanen med lugn och grön baksida mot skogsparti. Rymligt kök med plats för 6-8 matgäster, här finns ingång till egen tvättstuga med grovingång som öppnas mot entrédörren.
Carport för 1 bil samt plats för ytterligare bil på uppfart. Förråd baktill carporten.

I Norby bor ni nära skog och grönområden men ändå på bekvämt avstånd till stadens utbud. Strax utanför dörren finns naturreservatet Hågadalen-Nåsten med fina strövområden och bara någon kilometer bort finns Stadsskogen. Närheten till naturen lockar många till detta område. Utflykter i det gröna, promenader och elljusspår för både löpning och skidåkning vintertid. I närområdet finns all tänkbar närservice, mataffärer och goda kommunikationer till stan.

Det finns flera bra skolor i området, från förskola upp till klass nio. 2 förskolor med ”utomhusprofil” varav ena ligger runt hörnet, Diamantens förskola.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Eksoppsvägen 48, Såld i Norby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad