Såld

Vårdsätra, Uppsala

Eksätravägen 144

Slutpris: 2 050 000 kr

Eksätravägen 144

Högst upp med hiss nära naturen!

Välkommen till Eksätravägen och denna trivsamma trea med stor balkong vänd mot trädtoppar och med utsikt mot områdets villakvarter. Lägenheten är belägen högst upp i huset med hiss från markplan vilket ger ett ostört läge och utan insyn. I Brf Tomtebo bor man nära naturen och Mälaren och har tillgång till något så ovanligt som möjlighet till båtplats vid föreningens båtbrygga nere vid Vårsätraviken (kösystem). I föreningen finns även lediga platser till parkering (2022-04-07). Bredband via Ownit ingår i avgiften.

Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaring via klädkammare och garderober, en inre hall med "platsbyggd kontorsdel", stort badrum med badkar, två sovrum, vardagsrum i vinkel samt rymligt kök med stor matplats för flertalet personer. Den stora balkongen är möblerbar med både loungemöber och matbord och stolar. Tack vare läget högst upp i huset och fönster åt två håll ges här härligt ljusinsläpp. I sovrummen och köket ligger parkettgolv och väggarna är tapetserade i ljusa, sobra färger.

Brf Tomtebo är en stor och välskött förening med flera gemensamma utrymmen som sätter guldkant på tillvaron för dess medlemmar! Här finns fina innergårdar med bl a äppelträd, trädgårdsmöbler, utegrill samt flera fina lekplatser. Det finns även bastu och samlingslokal att nyttja samt moderna tvättstugor. Föreningen har en anlagd brygga med egen båtplats att hyra (kösystem tillämpas samt roddbåt att låna) för de som är medlemmar i föreningens båtklubb. Föreningen har även en egen hemsida: www.brf-tomtebo.se

Lägenheten har ett eftertraktat läge med direkt närhet till natur, vatten och lek. Här kan ni under sommaren ta er till närmsta bad vid Vårdsätraviken eller Lyssnarängen via en kort promenad. Under en strålande vinterdag kan ni byta ut badbyxorna till skridskor eller längdskidor och bege er ut på den frusna sjön. I Gottsundagipen hittar ni ett brett utbud av fritidsaktiviteter och lek.
Centrala Uppsala och resecentrum når ni genom en smidig cykeltur, en kort biltur eller genom bra bussförbindelser (hållplats Vårdsätravik ca 150 m ifrån huset). Gottsunda centrum finns nära till hands med stort utbud av affärer och service. I anslutning till centrum finns även skolor, simhall, gym, tennis- och idrottsanläggningar.

Välkommen på visning!

Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad