Såld

Ultuna, Uppsala

Ekoxvägen 22

Slutpris: 2 750 000 kr

Ekoxvägen 22

Ljus lägenhet med fönster i flera väderstreck och utsikt över parkområde!

Snart ges möjlighet att förvärva denna mycket ljusa och härliga fyra med bra rymd och ett eftertraktat ljusflöde tack vare fönster i olika väderstreck. Bostaden finner du på våning tre med den generösa balkongen riktad mot väst med sol från förmiddagen tills solen går ner.

Bostadens planlösning fördelar sig på en rymlig hall med plats för ytterkläder och skor genom garderober. Vidare in i bostaden finns första sovrummet med en garderober, från hallen nås andra sovrummet och badrummet med tvättmaskin och torktumlare. Köket och vardagsrummet har en halvöppen planlösning med stora fönster och balkong som vetter mot grönområdet. Det tredje sovrummet har ingång från vardagsrummet.

Till lägenheten hör ett förråd som ligger på vindsplanet. Gemensamt el-avtal i föreningen, debiteras efter individuell mätning.

Föreningen Brf Svalan Nästet erbjuder bland annat Cykelförråd, barnvagnsförråd, växthus, en gemensam lådcykelpool och elbilspool som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Här bor ni endast ett stenkast från naturen och fina frilufts- och parkområden. Fördelaktigt läge för dig som önskar närhet till sjukhusområdet, Polacksbacken, BMC och Ångström. Både förskola och skola i närområdet samt Friskis och Svettis en kort promenad från bostaden. Fina gång och cykelstråk längsmed ån som leder in till city och stadsparken samt goda bussförbindelser. Väljer du att ta cykeln når du centrum efter knappt 20 minuters trampande.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad