Till salu

Ultuna, Uppsala

Ekoxvägen 10

Nästa visning
calendar icon tisdag 3 oktober 18:15 - 18:35
2 695 000 kr
area icon Yta
  • 79 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 299 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020-2021
Ekoxvägen 10

Ny fräsch 3:a som enkelt går att göra om till 4 rok. Underbar utsikt!

Vill du bo granne med naturen!? Här finner du en exceptionellt välplanerad trea med öppen planlösning och stor balkong med kvällssol. Hörnlägenhet, vilket innebär att man har ljusinsläpp i två olika väderstreck vilket i sin tur skapar ett härligt ljusinsläpp. Svanemärkt bostad som var färdigställd i slutet av 2021 så allt i bostaden är i princip nyskick. Genomgående ljusa ytskikt och fina parkettgolv. Helkaklat badrum med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Fräscht kök med vitvaror från Bosch. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kan enkelt byggas om till en 4:a med tre sovrum.

De som har flyttat in till Nästet i Ultuna njuter av ett nytt och fräscht hem, härlig natur och cykelavstånd till city. I Nästet hittar du Svanenmärkta bostäder där kvadratmeterna är smart planerade för att du ska kunna trivas länge. I Nästet är det enkelt att känna sig hemma.

De Svanenmärkta husen har solceller på taket och du har tillgång till både elbil och ellådcykel här. Den gemensamma gården är skapad för gemenskap. Här finns lekstuga, grill och sittplatser. Med växthuset och tillhörande odlingslådor samt det gemensamma redskapsförråd blir gården en naturlig samlingsplats. Det ska vara enkelt att leva hållbart.

Vid intresse: Kontakta ansvarig mäklare!

TILLTRÄDE: Möjlighet till snabbt tillträde, ca. en månad från att ett eventuellt köpekontrakt skrivs.

Visningar

OBS! Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! tisdag 3 oktober, 18:15 - 18:35
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Ekoxvägen 10, Till salu i Ultuna, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad