Såld

Ulleråker, Uppsala

Eklundshovsvägen 4D

Slutpris: 1 495 000 kr

Eklundshovsvägen 4D

Välplanerad etta med stor uteplats!

Välkommen till en fantastisk etta som är extremt välplanerad där man får plats med allt som behövs i en lägenhet. En av höjdpunkterna i denna bostad är den mysiga uteplatsen, där det finns plats för grill, soffgrupp, bord och stolar. Här kan du njuta av soliga dagar och vacker utsikt, medan du tar en paus från studierna eller bara kopplar av efter en lång dag på jobbet. Ljust och fräscht kök samt helkaklat badrum med bla. kombitvättmaskin. Sovalkov med plats för dubbelsäng. Genomgående ljusa ytskikt och fina parkettgolv.

Området kring Eklundhov erbjuder närhet till universitet, sjukhus, grönområden och Uppsalas rika kultur- och nöjesliv. Eklundshovsvägen är en lugn och trygg gata med fina promenadstråk längs ån och nära till allt du behöver för en bekväm vardag.

I närområdet kring Eklundshov hittar du även mindre livsbutiker, pizzeria, caféerna Gula Villan och Fågelsången samt restaurang Sven Dufva. Både Ica Nära och Willys finns inom gångavstånd.

Till lägenheten hör ett förråd!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad