Såld

Skiljebo, Västerås

Ekevägen 13A

Slutpris: 1 250 000 kr

Ekevägen 13A

Smakfullt och elegant!

Inflyttningsklar 2a med smakfulla materialval och snygga detaljer så som genomgående trägolv och platsbyggd förvaring. Balkong i österläge där du kan njuta av morgonsolen med en kopp kaffe. Nyrenoverat badrum (2020) med egen tvättmaskin så du enkelt kan tvätta när du själv vill! Ett effektivt kök som bjuder på schyssta förvaringsmöjligheter och bekvämligheter så som diskmaskin. Harmoniskt och lugnt sovrum som ligger mot innergården. Ombonat vardagsrum med utgång till balkongen.

För dig som vill bo i ett lugnt område men ändå ha nära till allt du behöver - exempelvis sjukhuset, kollektivtrafik och hälla shoppingområde som erbjuder flertalet gym, matbutiker, butiker och restauranger.

Till lägenheten hör 2 st källarförråd.
Föreningens medlemmar får nyttja föreningens grill på gården, den gemensamma tvättstugan i källaren och föreningens bastu.

Varmt välkommen på visning, anmäl dig till mäklaren (Ida Gissler 076-551 91 55) och kom förbi för att uppleva denna pärla på plats!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ekevägen 13A, Såld i Skiljebo, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close