Såld

Södermalm, Stockholm

Ekehjelmstorget 2

Slutpris: 4 940 000 kr

Ekehjelmstorget 2

Välplanerad 2,5:a med attraktivt läge på Södermalm!

Välkommen till denna välplanerade 2,5:a med stora fönster och burspråk mot Swedenborgsgatans kastanjeprydda trädallé. Lägenheten är i genomgående fint skick och erbjuder ett härligt ljusinsläpp! Lägenhetens 59 kvm är optimalt planerade med ett ljust och luftigt vardagsrum som med lätthet rymmer soffgrupp, tv bänk och övrigt möblemang. Ett funktionellt kök med gott om förvaringsmöjligheter samt utrymme för matbord invid fönster i två väderstreck. Vidare disponerar lägenheten ett rofyllt sovrum, ett mysigt barnrum samt ett välutrustat badrum. En perfekt bostad för den lilla familjen!

Här bor du i hjärtat av Södermalm med allt du kan önska dig inom behagligt gångavstånd. Mariatorgets närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Uppe på toppen hittar du promenadstråk längs Monteliusvägen som bjuder på storslagen utsikt över Riddarfjärden. Inom en kort promenad når du Medborgarplatsen med saluhall och biograf samt Götgatsbacken med ett stort utbud av butiker. Inom bekvämt gångavstånd på ca 5-10 minuter når du också rekreationsområden som Tantolunden, Fatbursparken och Rosenlundsparken. Skolorna Fria Maria med klasser från F-3 och Södermalmsskolan F-6 finns i närheten. På sommarmånaderna förvandlas Swedborggatan till en av Södermalm populära gågator.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ekehjelmstorget 2, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad