Såld

Skuru, Nacka

Ekdungevägen 6

Slutpris: 15 000 000 kr

Ekdungevägen 6

Bo granne med hav, sjö, skog och ändå nära till stan!

Välkomna till en härlig fastighet i omåttligt populära Skuru! Den väl tilltagna villan uppfördes 2017 och andas fortfarande känslan av nyproduktion! Allt är i mycket gott skick och det är bara för nästa familj och fortsätta njuta av detta vackra hem. Här slipper ni renovering och underhåll, utan väljer bara var soffan ska stå. Ett enkelt och smidigt liv väntar den som bosätter på Ekdungevägen.

Bostaden bjuder på genomgående väl valda ytskikt, trivsam social planlösning, två badrum, fyra sovrum och stora fönsterpartier. Vattenburen golvvärme i alla rum. Från det att du stiger in i detta hem slås du av en gedigen och fin känsla, samma känsla som följer dig genom hemmets samtliga rum.

Arkitektritad (Reflex Arkitektbyrå) villa med ett högt och soligt läge på en lugn gata utan genomfartstrafik. Husets ljusinsläpp är verkligen helt fantastiskt, alla rum badar i ljus. Övre plan erbjuder väl tilltagna ytor som ger gott om plats för umgänge och fest både i lilla och stora formatet. Fantastiskt vardagsrum med öppen spis, stilrent kök från Ballingslöv, ett sovrum och badrum. Nedre plan känns lite mer privat och erbjuder allrum, tre sovrum, badrum och tvättstuga. Allrummet är ett rum för hela familjen. Så härligt att använda detta rum som tv-rum, pysselrum och det perfekta rummet för barnen och deras kompisar. Flertalet rum har glasade dörrar ut till trädgården.

Stora delar av tomten är på husets framsida och erbjuder en stor härlig gräsmatta och gott om plats för bilar. Det finns två altaner, vilket möjliggör att man flyttar runt utifrån var solen finns. Fastigheten är på hela 1208 kvadratmeter, vilket är ovanligt stort för området. Ett praktiskt förråd om ca 10 kvm finns på tomten.

Bosätter du dig i Skuru bor du i ett villakvarter som verkligen gör vardagslivet bekvämt och givande för hela familjen. Med bil tar du dig in till stan på cirka 15 minuter. Väljer du hellre cykel som färdmedel så är det minst lika smidigt som bil att via fin cykelväg ta sig in till city. Busshållplatsen ligger bara några minuter bort.

På kort promenadavstånd finns Skurusundet, mysiga Bastusjön, Nyckelviken, Skuru IP och Skuruparken. Här finns chansen att leva ett aktivt liv med naturen ända inpå huset. Det finns flertalet båtklubbar i området, så här finns säkerligen chansen till en närbelägen båtplats för den som önskar.

Arkitektens tankar om huset:
Husets gestaltning präglas av få material i en grafisk tonskala av vitt och silvergrått där den vitmålade fasaden förstärker områdets sammanhållande karaktär. En planlösning skall vara enkel, kännas öppen och ha bra rumssamband som ger flexibilitet för förändringar. Om familjen växer eller krymper skall man enkelt kunna få fler sovrum eller större sällskapsytor. Viktigt är också ljuset och kontakten med uterum och natur. Därför är fösnter och glaspartier ofta generösa och utgångar försedda med skjutpartier för att ge större och öppnare samband med det "förlängda rummet" - naturen utanför.

Sällskapsytor och kök skall ha öppna och generösa samband när familj och vänner möta vid matlagning, middagar och samkväm. Därifrån skall uteplatsen vara lätt att nå.

Bäst med Ekdungevägen 6 enligt nuvarande ägare:
Att huset är ljust, modernt, robust byggt och fräscht. Här behöver man inte oroa sig eller budgetera för kommande stora renoveringar i närtid. Teknik mm är i toppklass. Huset har ett magiskt ljusinsläpp och stora fönster vilket ger en nära kontakt till naturen. Stor och härlig tomt, den stora gräsmattan öppnar upp för massor av aktiviteter.

Fantastiskt och rymligt kök som bjuder in till långkok och härligt häng. Den öppna spisen värmer ordentligt och ger huset en enorm mysfaktor under vinterhalvåret. Badrummen är både eleganta och praktiska. Reflex arkitekter har tänkt på alla detaljer i vardagslivet när de ritat huset.

Och vad gäller läget: Den av oss som inte kör bil uppskattar också att vi har nära till både Skuru torg (449, 409) och Skurustugan (471 och alla andra bussar). Finns alltid någon buss att hoppa på och av.

Vi har de bästa grannar man kan tänka sig, närhet till Bastusjön och Nyckelviken, sol på tomten morgon till kväll och lä på baksidan i skuggan när det är blåsigt eller för varmt, där vi brukar ha hänggungan.
Att vi snabbt fick båtplats i Saltsjö-Duvnäs är också alldeles fantastiskt! Vi trivs så bra på Ekdungevägen!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ekdungevägen 6, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Ekdungevägen 6, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad