Såld

Svartbäcken, Uppsala

Egilsgatan 3C

Slutpris: 1 895 000 kr

Egilsgatan 3C

Charmig 40-talstvåa högt upp i huset med balkong i söderläge i populära Svartbäcken!

Med ett utmärkt läge i hjärtat av Svartbäcken finner du denna pärla - en välplanerad tvåa på våning 2/3 med insynsskyddad balkong i soligt söderläge. Smakfullt renoverad och där den klassiska 40-talscharmen finns kvar i bostaden. Tack vare att varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt lämpar sig lägenheten såväl för paret som för singeln med högt ställda krav. I denna optimala bostad kan man inte annat än trivas! Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum med plats för såväl sittgrupp som matsalsmöbel, kök, sovrum samt helkaklat badrum med dusch och WC.

I närområdet finns service som mataffär vid Torbjörns torg, närhet till Fyrishov och fina grönområden vid Röbo alldeles runt knuten. Stadsbussen går ofta och hållplats finns alldeles utanför huset. Området är familjärt och lugnt med bara tio minuters cykelavstånd till Resecentrum.

För dig som söker en välrenoverad tvåa med välplanerade kvadratmetrar. Charmigt, fint och verkligen trivsamt.

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad