Till salu

Svartbäcken, Uppsala

Egilsgatan 3C

1 895 000 kr
area icon Yta
  • 45 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 336 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1945
Egilsgatan 3C

Charmig 40-talstvåa högt upp i huset med balkong i söderläge i populära Svartbäcken!

Med ett utmärkt läge i hjärtat av Svartbäcken finner du denna pärla - en välplanerad tvåa på våning 2/3 med insynsskyddad balkong i soligt söderläge. Smakfullt renoverad och där den klassiska 40-talscharmen finns kvar i bostaden. Tack vare att varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt lämpar sig lägenheten såväl för paret som för singeln med högt ställda krav. I denna optimala bostad kan man inte annat än trivas! Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum med plats för såväl sittgrupp som matsalsmöbel, kök, sovrum samt helkaklat badrum med dusch och WC.

I närområdet finns service som mataffär vid Torbjörns torg, närhet till Fyrishov och fina grönområden vid Röbo alldeles runt knuten. Stadsbussen går ofta och hållplats finns alldeles utanför huset. Området är familjärt och lugnt med bara tio minuters cykelavstånd till Resecentrum.

För dig som söker en välrenoverad tvåa med välplanerade kvadratmetrar. Charmigt, fint och verkligen trivsamt.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad