Såld

Västra Orminge, Nacka

Edövägen 7G

Slutpris: 3 750 000 kr

Edövägen 7G

I ett högt läge med milsvid utsikt över hustak och natur är denna fantastiska 4a till salu!

I ett högt läge med milsvid utsikt över hustak och natur är denna fantastiska 4a till salu!
I denna nyproducerade gavelbostad får du två balkonger, 3 sovrum och stor social yta med öppen planlösning perfekt planerat på 84kvm, ett stenkast från köpcentrum och fantastiska kommunikationer som tar dig till stan på 15 minuter.

Perfekt planerad bostad med 3 rymliga sovrum varav två lite mindre och ett större, som idag används som barnrum, kontor och sovrum. Det stora sovrummet är väl tilltaget med med gott om plats för säng och bra förvaring i skjutdörrsgarderob, här har du även utgång till balkong i västerläge. Det stora badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, toalett och handfat, tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk över. Den mindre toaletten är utrustad med wc och handfat.
Stilrent kök från Ballingslöv med vitvaror från Electrolux och micro från Bosch. Gott om förvaring i skåp och stor arbetsyta på vit bänkskiva i laminat. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffa, tv och övrig önskad möblering, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en stor härlig social yta. Från vardagsrummet nås balkongen med plats för soffgrupp och växter, här har du fantastisk utsikt över grönskande natur. Hallen är ljus och välkomnande med plats för avhängning och förvaring i garderob. I bostaden finns även en rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek.

- 2 balkonger
- 3 rymliga sovrum
- Gavelläge med ljusinsläpp från 3 väderstreck
- Ljus och väldisponerad bostad
- Stenkast till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Stenkast till bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd

Välkommen till Orminges nyaste nyproduktionsprojekt!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edövägen 7G, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad