Såld

Västra Orminge, Nacka

Edövägen 26A

Slutpris: 2 150 000 kr

Edövägen 26A

Fräsch och fin bostad ett stenkast från centrum

Fräsch och fin bostad ett stenkast från centrum och bussar med täta avgångar. Här bor du lummigt i attraktivt österläge med behaglig sol på balkongen på förmiddagen. Rymligt kök med bra förvaring, Stort luftigt vardagsrummet med utgång till den fina balkongen. Bostaden har genomgående fönster på båda sidor vilket ger ett uppfriskande naturligt ljus.

Bostaden är i fint skick med två bra sovrum med möjlighet att göra ett tredje sovrum om man delar av enligt planlösning. Bostaden är fullt utrustad maskinellt och bjuder goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare.
Sovrummen är välplanerade för säng och klädförvaring. Bostaden har två rymliga badrum där ni har toalett och dusch i båda för att slippa trängseln på morgonen. Båda badrummen har våtrumsmatta och kaklade väggar. I det större badrummet finns tvättmaskin och torktumlare, i detta badrum finns även ett badkar. Vardagsrummet är perfekt planerat för en stor soffgrupp, tv-bänk och matplats, härifrån når du balkongen. Ljust kök som har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt. Naturlig matplats vid fönstret i köket för 6 personer.

Bostaden har förutom vardagsrummet som har ekparkett, genomgående ljust laminatgolv och målade väggar i härliga kulörer.

Trivsam förening nära Centrum och dess utbud av affärer och kommunikationer. 1 minut från bostaden når du mataffären
- Möjlighet till 3 bra sovrum för hela familjen.
- Perfekt familjebostad!
- Bara att flytta in
- ca 4 kvm stort förråd
- 1 min gångväg till Orminge Centrum där du har mataffär, bussar, apotek, systembolag
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Förening med mycket bundet kapital i hyresrätter som ännu inte blivit bostadsrätter

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edövägen 26A, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad