Såld

Västra Orminge, Nacka

Edövägen 26A

Slutpris: 1 340 000 kr

Edövägen 26A

Fantastisk renoveringsmöjlighet i en välplanerad lägenhet med gavelläge och balkong.

Välkommen till denna unika renoveringschans i en optimal 1:a, med möjlighet att omvandla den till en rymlig 2:a! Den här lägenheten är belägen i den karakteristiska byggnaden känd som "tågvagnarna," och den bjuder på ett enastående gavelläge som ger massa av naturligt ljus.

Lägenheten är strategiskt bra belägen i ett lugnt och fridfullt område, omgiven av frodig grönska, vilket ger en harmonisk och avkopplande atmosfär. Den underbara balkongen utgör en perfekt oas där du kan njuta av morgonens första solstrålar med en kopp kaffe i handen.

Denna lägenhet är oerhört eftertraktad på marknaden, och den erbjuder nu en fantastisk möjlighet för nya ägare att sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Den nuvarande planlösningen är smart utformad med ett separat kök och en matplats som ger utrymme för kreativitet och anpassning. Här har du möjligheten att antingen öppna upp ytan eller skapa nya rum genom att flytta väggar, vilket ger dig en mångsidig plattform att förverkliga din drömplanlösning.

Badrummet i lägenheten är rymligt och redan utrustat med ett bekvämt badkar samt en praktiskt torkskåp. Här finns också potential att göra personliga förändringar och uppgraderingar enligt dina egna önskemål, badrummet är förberedd för tvättmaskin.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i en vacker och välbelägen gavellägenhet. Med enastående potential för omgestaltning och uppgraderingar är detta ett utmärkt tillfälle att skapa ett hem som är skräddarsytt efter dina egna visioner. Missa inte chansen att förvandla detta utrymme till något alldeles speciellt!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edövägen 26A, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad