Såld

Ektorp, Nacka

Edinsvägen 2, 2 tr

Slutpris: 2 870 000 kr

Edinsvägen 2, 2 tr

Går att få till 3 rok! Fantastiskt ljusinsläpp och fönster mot öppet läge. Bostad att trivas i!

Går att få till 3 rok! Fantastiskt ljusinsläpp och fönster mot öppet läge. Bostad att trivas i!

Bostaden har väl tilltagna rum med stora fina fönster som släpper in ett otroligt fint ljus. Placeringen av lägenheten är perfekt då du har öppen miljö framför fönster och får då in mer ljus och då inte heller någon insyn. Bostaden är i väldigt fint skick med nytt badrum och kök. Inglasad balkong i bästa västerläge. I bostaden har du gott om förvaring för kläder, skor och prylar. Bostaden måste upplevas på plats. Ni kommer tycka om den!

Köket är fullt utrustat maskinellt med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, köksfläkt och en stor side-by-side kyl och frys.
Trevlig matplats invid fönstret och plats finns för 6-8 pers.

Vardagsrummet har stora ytor med plats för soffa, soffbord, mediamöbel och även ett matsalsbord eller varför inte lite vitrinskåp, piano eller ett skrivbord.

Sovrummet är stort med plats för dubbelsäng, nattduksbord och klädförvaring.

Badrummet är toppfräscht och stamrenoverat med duschhörna, wc, handfat med förvaring undertill och tvättmaskin med arbetsbänk och överskåp för linnen.

Bostaden går att göras om till en 3 rok. Se alternativ planritning.

Till bostaden hör ett externt förråd om ca 4 kvm.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edinsvägen 2, 2 tr, Såld i Ektorp, Nacka Planlösning från Edinsvägen 2, 2 tr, Såld i Ektorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad