Till salu

Ektorp, Nacka

Edinsvägen 14

  • price tag icon 5 319 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 995 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 74,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 319 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1960
Edinsvägen 14

Söker ni en 3:a i ett högt och ljust läge? Nu saluförs detta optimalt planerade hem, beläget i det lugna och populära området Ektorp! Denna charmiga lägenhet har en balkong i soligt sydvästläge, vilket ger en underbar utsikt över lummig grönska. Det stora, ljusa vardagsrummet erbjuder gott om plats för både soffgrupp och matgrupp, vilket skapar en perfekt yta för umgänge och avkoppling. Vackert ljusinsläpp från två väderstreck. Vardagsrummet förlängs av trivsam balkong. Det rymliga familjeköket är fullt utrustat och det moderna badrummet erbjuder alla bekvämligheter som en familj kan behöva. Helkaklat badrum utrustat med badkar, wc, tvättmaskin och vädringsfönster. I anslutning till hall finns en rymlig klädkammare. De båda sovrummen är rymliga och lättmöblerade med fint ljusinsläpp från fönster. Här bor du bekvämt och hemtrevligt i en attraktiv och fridfull miljö. Föreningens lummiga och charmiga innergård är en liten oas med grönska, sittplatser och lekplats. Till bostaden hör ett externt förråd.

Välkommen hem till ditt nya boende i Ektorp!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Intresseanmälan
Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Edinsvägen 14, Till salu i Ektorp, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad