Kommande bostad

Ektorp, Nacka

Edinsvägen 11

  • price tag icon 5 844 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 74 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 844 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1961
Edinsvägen 11

** Kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för att boka in privatvisning **

Nyrenoverat skick - Väldisponerade rum - Stambytt badrum 2021 - Närhet till natur - Gångavstånd till Ektorp Centrum, täta kommunikationer till City

Här erbjuds ett nyrenoverat hem med fint ljusinsläp från två väderstreck! Stor välkomnande hall med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter i klädkammare. Fräscht helkaklat badrum (stambytt 2021) välutrustat med dusch, handfat, vägghängd wc samt förberett för tvättmaskin. Renoverat och påkostat kök som är välplanerat med gott om arbetsyta och skåp för förvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys i rostfritt, spis, ugn, spisfläkt och diskmaskin. Matplatsen har sin naturliga plats intill köksfönstret. Socialt vardagsrum med en känsla av rymd och gott om utrymme för större soffa, matbord, tv-möbel och annat önskvärt möblemang. Stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrummet leder ut till en magisk balkong i ett ostört läge. Här kan ni njuta av härliga middagar med vänner och familj! Två st rofyllda och luftiga sovrum med goda förvaringslösningar i garderober med skjutdörrar. Bostaden har vattenburen golvvärme i alla rum vilket gör också att man slipper radiatorer som tar onödig plats. All el är även uppdaterad. Externt förråd tillhör bostaden. Tillgång till gemensam uteplats i trivsam kvällssol. Gångavstånd till badsjöar, havet och Nyckelvikens naturområde samt flertalet förskolor och skolor.

Denna väldisponerade och ljusa bostad måste upplevas på plats - Välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Intresseanmälan
Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Edinsvägen 11, Kommande i Ektorp, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad