Såld

Ektorp, Nacka

Edinsvägen 11

Slutpris: 2 350 000 kr

Edinsvägen 11

** Inglasad balkong i väst ** Kvadratsmart med goda förvaringslösningar ** Stilrena materialval ** Exklusivt badrum ** Välutrustat kök ** Fint ljusinsläpp från två väderstreck

Bostaden präglas av stora fönsterpartier, ett fantastiskt ljusinsläpp och trivsamma sociala ytor. Stilrent kök som är fullt utrustat maskinellt; spishäll, ugn, diskmaskin, vinkyl samt kyl/frys. Gott om förvaring i över och underskåp samt bra arbetsytor - här finner ni matlagningsglädje! Balkongen nås från vardagsrummet och är fullt möblerbar för avkoppling eller en måltid. Här erbjuds ni sol från lunch till kväll. Hemmet disponerar ett rofyllt sovrum med fint ljusinsläpp och här finns utrymme för förvaring i garderobslänga med spegelskjutdörrar. Badrummet är stambytt, påkostat med marmor och utrustat med wc, handfat och dusch. Bostaden har vattenburen golvvärme i alla rum vilket gör också att man slipper radiatorer som tar onödig plats. Ektorp är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, badmöjligheter men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. Ektorp har två bra matbutiker, Geatau, gym, restauranger. Som boendes på Edinsvägen har ni även närhet till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

Välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin 070 28 10 627 | Widerlöv Nacka

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edinsvägen 11, Såld i Ektorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad