Till salu

Ektorp, Nacka

Edinsvägen 1

  • price tag icon 2 403 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 695 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 28 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 403 kr/mån
floors icon Våning
  • 8 av 10 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1959-1960
Edinsvägen 1

Milsvid utsikt ** Stambytt badrum ** Låg avgift ** Kvadratsmart ** Stabil förening ** Nära kommunikationer

Här erbjuds en optimalt planerad lägenhet belägen i ett högt läge, helt utan insyn! Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i garderober. Hemmet är bekvämt utrustad med vattenburen golvvärme genom hela bostaden. Ljust och fint vardagsrum, lättmöblerat där man på ett naturligt sätt får plats för såväl dubbelsäng som soffgrupp och matbord. Generösa fönsterytor skapar en ljus och mycket luftig atmosfär. Från rummet kan man njuta av rofylld utsikt! Stilrent kök med fönster som ger fint ljusinsläpp. Köksutrustningen består av spis med tillhörande ugn och kyl/frys. Snyggt nyrenoverat badrum (stambytt 2021) helkaklat, golvvärme och spotlights-belysning. Badrumsutrustningen består av dusch med duschväggar i glas, wc och handdukstork. Till lägenheten hör ett externt vindsförråd. Här bor man lugnt vid en lågtrafikerad återvändsgata med närheten till natur, bad, båtliv och ett rikt serviceutbud i Ektorp Centrum. I Ektorp erbjuds café, restauranger, två st matbutiker och två st gym. Mycket bra kommunikationer med buss där Slussen nås inom ca 15-20 min.

Välkommen hem!

Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka 070 28 10 627

Intresseanmälan
Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Edinsvägen 1, Till salu i Ektorp, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad