Till salu

Ektorp, Nacka

Edinsvägen 1

Nästa visning
calendar icon söndag 28 april 14:00 - 14:30
3 895 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 99,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 198 kr/mån
floors icon Våning
  • 9 av 10 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1959/1960
Edinsvägen 1

** Unik utsikt vån 9 av 10 ** Gavel 4:a i högt härligt läge ** Stambytt badrum och gäst-wc 2020/2021 ** Inglasad balkong i söderläge ** Externt vindsförråd ** Nära till natur och service **

Jag har nu nöjet att presentera en alldeles fantastisk lägenhet, beläget med ett högt och unikt läge! Vill påstå att det mest troligt är en av Nackas högst belägna lägenheter. Blicka ut över bland trädtoppar, Kaknästornet, Norra tornen, Globen, stora delar av centrala Nacka, bort mot Saltsjöbaden och så mycket mer. Så skönt att vara högt upp utan insyn och ljusinsläpp från tre väderstreck. Lägenheten har idag en öppen planlösning och fördelar sig på ett rofyllt master-bedroom, samt separata matrum/arbetsrum som enkelt kan göras om till ytterligare sovrum.

Hemmet har även ett generöst kök med magisk utsikt och ett lättmöblerat vardagsrum som förlängs av inglasad balkong. Den mysiga balkongen håller sig varm så fort solen är uppe länge nog, även tidig vår och sen höst. Här kan ni njuta av härliga middagar med vänner och familj. I anslutning till master-bedroom finns bostadens lyxiga badrum (stambytt 2020/2021) samt walk-in-closet. I hall finner ni även gäst-wc (stambytt 2020/2021). Vattenburen golvvärme i hela lägenheten, här finns inga element som stör. Gott om förvaring i klädkammare och garderober. Till bostaden hör även ett externt vindsförråd.

Läget helt intill Nyckelviken ger möjlighet till promenader och träning på fina barkspår i skog, och klippbad vid brukshundsklubben. Skidor och skridskor åker man på Bastusjön. Närhet till flera bra förskolor och skolor. Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Rätt läge på rätt sida om Skurubron. Närhet till butiker i Ektorps centrum och mycket goda kommunikationer med flertalet Nacka-bussar från Nacka Ektorps centrum.

Välkommen hem!
Hälsningar Emma Strindin, Widerlöv Nacka

Visningar

Välkommen på öppen visning! söndag 28 april, 14:00 - 14:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Edinsvägen 1, Till salu i Ektorp, Nacka

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad