Såld

Ektorp, Nacka

Edinsvägen 1, 10tr

Slutpris: 3 750 000 kr

Edinsvägen 1, 10tr

NYRENOVERAD FYRA OVAN TRÄDTOPPARNA!

- Ektorps bästa utsikt
- Stor nyrenoverad fyra högst upp i huset
- Gott om förvaring
- Vindsförråd med ingång direkt utanför dörren
- Inglasad balkong i söder
- Gästlägenhet i föreningen
- Nära till natur och service

En alldeles fantastisk lägenhet högst upp i huset, på 10 trappor. Huset är högt beläget och mest troligt är det en av Nackas högst belägna lägenheter. Blicka ut över bland annat Stockholms inlopp, Stockholm city, Kaknästornet, Lidingö, Norra tornen, Globen, stora delar av centrala Nacka, bort mot Saltsjöbaden och så mycket mer. Så skönt att vara högst upp utan insyn!

Jag skulle vilja säga att lägenheten är unik, läget är något alldeles speciellt. Få har chansen att bo så här med denna vidunderliga utsikt. 99 kvm är också en väldigt bra storlek.

Lägenheten är nyrenoverad från topp till tå! Nuvarande ägare har bytt ut allt, så här är det bara att flytta in och njuta. Snyggt kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong, tre bra sovrum, helkaklat badrum och gästtoalett. Här får hela familjen plats!

Genomgående ljust svenskt parkettgolv, förutom i köket. På väggarna finns antingen tapet eller ljus färg. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Inga element som stör.

Säljarnas egna ord om lägenheten:
Havsutsikt åt två håll! Köksutsikten bort mot Ropsten och Kaknästornet åt norr och underbar utsikt från balkongen med Tollare och Lännerstasunden åt sydost, Tyresö rakt söderut och Forum och Hammarbybacken västerut.

Ett skönt och ljust kök - här har vi haft många mysiga middagar och även en hel del jobb vid köksbordet. Generösa arbetstyor så man får plats att laga mat och bra förvaring. Mysig och ombonad balkong som håller sig varm så fort solen är uppe länge nog, även tidig vår och sen höst.

Det stora badrummet är verkligen härligt med spa-känsla - så fint och rymligt badrum kommer vi nog aldrig ha igen!

Läget helt intill Nyckelviken ger möjlighet till promenader och träning på fina barkspår i skog, och klippbad vid brukshundsklubben. Skidor och skridskor åker man på Bastusjön. Närhet till flera bra förskolor och skolor. Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Rätt läge på rätt sida om Skurubron. Närhet till butiker i Ektorps centrum och bussar i Skuru (409, 449) samt övriga Nacka-bussar. 

Hit ska ni flytta om ni vill njuta av en stor lägenhet, granne med skog och vatten, men ändå stan 10 minuter bort med bil och 30 minuter med elcykel. 

Välkommen på visning!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edinsvägen 1, 10tr, Såld i Ektorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad