Såld

Centrum, Uppsala

Eddagatan 1A

Slutpris: 2 575 000 kr

Eddagatan 1A

Rymlig 2:a med modern öppen planlösning! Möjligt att skapa en 3:a! Förening med god ekonomi!

Nu har ni chansen att förvärva den här ljusa och välplanerade tvåa med en generös takhöjd om ca 3 meter. Härlig uteplats i lugnt läge mot innergården. Fastighet med hiss ifrån markplan. Här bor ni i ett utmärkt läge mitt i City. Ta del av det bästa från två världar, ett lugnt kvarter med en trevlig innergård samtidigt som du har restauranger, caféer, fyrisån etc runt knuten.

Fastigheten byggdes 2014 och lägenheten är i mycket bra skick med ljusa färger och fint badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det välutrustade köket har öppen planlösning mot vardagsrummet där den höga takhöjden ger ett luftigt intryck. Från det stora sovrummet har du utgång till lägenhetens uteplats och en stor klädkammare med funktionell inredning rymmer det mesta. Därutöver finns ett förråd i källarplan.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Eddagatan 1A, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad