Till salu

Skallberget, Västerås

Dybecksgatan 7A

Nästa visning
calendar icon torsdag 18 juli 17:00 - 17:30
  • Radhus
3 595 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 112 m2 boarea
  • 28 m2 biarea
  • 261 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1957
Dybecksgatan 7A

Familjeidyll i toppskick & populärt läge!

Välkommen till denna topprenoverade familjeidyll från 1956, med en yta på totalt 112+28 kvm! Detta boende är verkligen utmärkt och utstrålar en stilren charm. Köket är nyrenoverat och smakfullt inrett, medan vardagsrummet bjuder på en härlig atmosfär med vacker fiskbensparkett och en öppen spis som skapar en mysig känsla.

Här finns fyra rogivande sovrum med gott om förvaringsutrymme, vilket gör det perfekt för en växande familj. Badrummet och gäst-WC:n är nyrenoverade varav badrummet på övre plan har tvättmaskin.

På källarplan finns ett rymligt allrum och stora förvaringsmöjligheter. Dessutom finns det ett garage och en grusad uppfart, vilket underlättar för parkering och förvaring av fordon.

Den grönskande trädgården är omsorgsfullt omhändertagen och erbjuder en rofylld plats för avkoppling och lek. Den rymliga uteplatsen ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet till fullo.

En unik möjlighet som endast finns tillgänglig i denna bostad är att i anslutning till allrummet på källarplan finns ett större utrymme om 45 kvm där möjlighet finns att hyra via samfälligheten för cirka 500kr per år enligt tidigare avtal. Utrymmet kan användas som till exempel aktivitetsrum eller lager.

Läget är mycket attraktivt, med ett lugnt och barnvänligt område som skapar en trygg och harmonisk miljö för hela familjen.

Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Välkommen att boka in er på visning!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! torsdag 18 juli, 17:00 - 17:30
Anmäl mig
Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Bostad

Ekonomi

Dokument och länkar

previous slide
next slide
Planlösning från Dybecksgatan 7A, Till salu i Skallberget, Västerås
Planlösning från Dybecksgatan 7A, Till salu i Skallberget, Västerås
Planlösning från Dybecksgatan 7A, Till salu i Skallberget, Västerås

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad