Såld

Skuru, Nacka

Dunungavägen 15

Slutpris: 9 500 000 kr

Dunungavägen 15

Stort hus i Skuru, granne med Nyckelviken!

Välkommen till Dunungavägen 15, beläget på en mysig gata med lite trafik!

- Bergvärme - Sju sovrum - Öppen spis - Stora sällskapsutrymmen - Två badrum, relax, gästtoalett - Stort kök - Flertalet uteplatser och balkong - Dubbelgarage i huset - Granne med Nyckelviken - Liten lugn gata, men ändå nära till bussen - Bra uthyrningsmöjligheter!

Knappt 10 km från Slussen ges här chansen att bo i idyllen, granne med Nyckelviken, havet, sjön och pulkabacken. Utan att överdriva så kan vi lätt konstatera att här erbjuds det bästa av två världar, som gör livet enkelt att leva.

Stort hus med utmärkt ljusinsläpp! Högt och skyddat läge. 245 kvm boarea och 96 kvm biarea! Det är sällan som hus i denna härliga storlek är till salu, så ta chansen! Antingen nyttjar ni hela huset själva, eller så bygger ni om till en uthyrningsdel. Många sovrum, stora sällskapsutrymmen och magiskt bra förvaringsmöjligheter. Källaren och dubbelgaraget är perfekt för en aktiv barnfamilj. Bergvärme med god kapacitet.

Lättskött tomt med flertalet uteplatser och bra parkering. Högt och soligt läge! Goda möjligheter till trädgårdsliv och odling.

Källarvåningen är alldeles förträfflig med enorma ytor att disponera utifrån livets olika skeden. Rejäla förråd, och dubbelgarage. Tillgänglighet både från husets insida och utsida. Dubbelgaraget erbjuder plats för två bilar om så önskas. Det skulle också passa utmärkt som gym eller pingisrum.

Bra fördelning av sovrum, tre på entréplan och tre på övervåningen. Det sjunde i källaren. Tvättstugan är praktiskt placerad på mellanplan, nära köket.

Läget just intill Nyckelviken med möjlighet till promenad och träning på fina barkspår i skog och klippbad vid brukshundsklubben. Den nyligen i ordninggjorda Ledungastigen, brant promenad vid Skurusundet, är otroligt vacker.
Skidor och skridskor åker man på Bastusjön. Så mysigt att sedan promenera hem och tända brasa och grilla korv i öppna spisen. Badplatsen ligger en kort promenad från huset.

Närhet till flera bra förskolor och skolor. Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Rätt läge på rätt sida om Skurubron. Närhet till butiker i Ektorps centrum. Närhet till bussar i Skuru 409, 449 och nära till övriga bussar.

Hit ska ni flytta om ni vill njuta av ett stort hus, granne med skog och vatten, men ändå stan 10 minuter bort med bil och 30 minuter med elcykel.

Varmt välkomna på visning!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dunungavägen 15, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Dunungavägen 15, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Dunungavägen 15, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad