Såld

Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

Drottningholmsvägen 78, 5 tr

Slutpris: 5 150 000 kr

Drottningholmsvägen 78, 5 tr

Totalrenoverad 2:a (möjlig 3:a) med fri andrahandsuthyrning och där juridisk person accepteras!

Totalrenoverad och välplanerad genomgående 2:a (möjlig 3:a) med fint ljusinsläpp och balkong mot lugn innergård där fri andrahandsuthyrning och juridisk person accepteras! Nu finns möjlighet att bli första ägare till denna 2:a om 62 kvm som färdigställdes 2019 i fint 20-tals hus och där allt på fastigheten är nytt eller totalrenoverat. Dessutom har bostadsrättsföreningen godkänt ombyggnation av lägenheten där möjligheten finns att skapa ytterligare ett sovrum, se alternativa planritningar. Arkitektoniskt finns den gamla charmen kvar från byggnadsåret 1926. Bostaden är tyst eftersom den ligger högt upp och är utrustad med nya välisolerade, ljuddämpande fönster framför vackra djupa fönsternischer. Hela den moderna interiören är vald med tanke på stil, hållbarhet och bekvämlighet. För trygghet och smidighet är bostaden också utrustad med både kodlås (SALTO systems) och säkerhetsdörr (Daloc). Lägenheten har en inbyggd garderob i hallen och en fristående garderob i det stora sovrummet. I hallen finns plats för både hatthylla och förvaringsmöbler. Köket är integrerat med vardagsrummet och rymmer plats för både soffgrupp och stor matplats. Köket har gott om förvaring i under och överskåp. Sovrummet är rymligt med plats för stor dubbelsäng och har fint ljusinsläpp från de spröjsade balkongdörrarna. Hela lägenheten har en generös takhöjd och det höga läget i huset ger fin utsikt från vardagsrummet ut över Konradsbergsparken bort mot Rålambshovsparken. Vardagsrummet har fransk balkong med vackra spröjsade balkongdörrar. Sovrummet med balkong har utsikt mot den lugna innergården med upphöjd markterass med utemöbler och plats för många gäster. För extern förvaring finns källarförråd som tillhör lägenheten. Föreningen äger marken och fri andrahandsuthyrning samt juridisk person accepteras. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. En minuts gångväg till Thorildplans tunnelbana där gröna linjen går och 3 minuters gångväg till busshållplats Lindhagensgatan. Dessutom finns på bekvämt gångavstånd Rålambshovsparken som sommartid är en av Stockholmarnas mest populära oaser med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily´s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad