Såld

Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

Drottningholmsvägen 78, 4 tr

Slutpris: 2 980 000 kr

Drottningholmsvägen 78, 4 tr

Välplanerad 1:a med sovalkov och balkong! Fri andrahandsuthyrning och juridisk person accepteras!

*FRI ANDRAHANDSUTHYRNING OCH JURIDISK PERSON ACCEPTERAS*

Totalrenoverad och välplanerad 1:a om 27 kvm med avskild sovalkov och balkong med lugnt läge mot föreningens innergård där fri andrahandsuthyrning och juridisk person accepteras. Nu finns möjlighet att bli första ägare till denna välplanerade 1:a i fint 20-tals hus där allt är nytt och totalrenoverat. Fastigheten har genomgått en omfattande modernisering, ombyggnad samt stambyte och färdigställdes 2019. Arkitektoniskt finns den gamla charmen kvar från byggnadsåret 1926. Bostaden ligger i högt ljust läge och interiören är vald med tanke på stil, hållbarhet och bekvämlighet. Fin balkong med smidda räcken mot lugn innergård med sol stora delar av dagen. Ljuset i bostaden sprider sig från två fönster samt balkongdörrarna. Alla fönster och balkongdörrar är ljudisolerade och öppningsbara. Bostaden är utrustad med kodlås (SALTO systems) samt säkerhetsdörr (Daloc). För extra förvaring finns det ett källarförråd. Föreningen äger marken och fri andrahandsuthyrning samt juridisk person accepteras. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. En minuts gångväg till Thorildplans tunnelbana där gröna linjen går och 3 minuters gångväg till busshållplats Lindhagensgatan. Dessutom finns på bekvämt gångavstånd Rålambshovsparken som sommartid är en av Stockholmarnas mest populära oaser med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily´s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Drottningholmsvägen 78, 4 tr, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad