Såld

Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

Drottningholmsvägen 78, 2 tr

Slutpris: 5 590 000 kr

Drottningholmsvägen 78, 2 tr

Totalrenoverad 2:a (möjlig 3:a) med fri andrahandsuthyrning!

Fri andrahandsuthyrning! Totalrenoverad och välplanerad genomgående 2:a (möjlig 3:a) med fint ljusinsläpp och balkong mot lugn innergård - Välkomna att genast förälska er i denna 2:a om 62 kvm som färdigställdes 2019 i fint 20-tals hus och där allt på fastigheten är nytt eller omsorgsfullt totalrenoverat. Dessutom har bostadsrättsföreningen godkänt ombyggnation av lägenheten där möjligheten finns att skapa ytterligare ett sovrum, se alternativa planritningar. Arkitektoniskt finns den gamla charmen kvar från byggnadsåret 1926. Hela den moderna interiören är vald med tanke på stil, hållbarhet och bekvämlighet. Bostadens hjärta med köket i öppen planlösning med vardagsrummet rymmer plats för såväl en större soffgrupp som matbord med flertalet förväntansfulla gäster. Det stilfulla och fullt utrustade köket har gott om förvaringsmöjligheter och beredningsytor och du kan enkelt tillaga en god måltid och samtidigt hålla dina gäster sällskap. Sovrummet med plats för dubbelsäng har ett rogivande läge med balkong och utsikt mot den lugna innergården med upphöjd markterass med utemöbler och plats för många gäster. Hela lägenheten genomsyras av den generösa takhöjden och från vardagsrummet är är utsikten fin över Konradsbergsparken bort mot Rålambshovsparken. Lägenheten har en inbyggd garderob i hallen och en fristående garderob i det stora sovrummet. I hallen finns plats för både hatthylla och förvaringsmöbler. Bostaden är tyst eftersom den är utrustad med nya välisolerade, ljuddämpande fönster framför vackra djupa fönsternischer. För trygghet och smidighet är bostaden också utrustad med både kodlås (SALTO systems) och säkerhetsdörr (Daloc). För extern förvaring finns källarförråd om ca 2 kvm som tillhör lägenheten. Här finns inget mer att önska. Välkomna hem!

Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. En minuts gångväg till Thorildplans tunnelbana där gröna linjen går och 3 minuters gångväg till busshållplats Lindhagensgatan. Dessutom finns på bekvämt gångavstånd Rålambshovsparken som sommartid är en av Stockholmarnas mest populära oaser med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily´s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Drottningholmsvägen 78, 2 tr, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm Planlösning från Drottningholmsvägen 78, 2 tr, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm Planlösning från Drottningholmsvägen 78, 2 tr, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm Planlösning från Drottningholmsvägen 78, 2 tr, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad