Såld

Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

Drottningholmsvägen 78, 2 tr

Slutpris: 3 400 000 kr

Drottningholmsvägen 78, 2 tr

Totalrenoverad och ljus 2:a med fri andrahandsuthyrning och där juridisk person accepteras!

*FRI ANDRAHANDSUTHYRNING OCH JURIDISK PERSON ACCEPTERAS*

Totalrenoverad och välplanerad 2:a med fint ljusinsläpp där fri andrahandsuthyrning och juridisk person accepteras! Nu finns möjlighet att bli första ägare till denna fina välplanerad 2:a om 35 kvm som färdigställdes 2019 i fint 20-tals hus där allt är nytt och totalrenoverat. Arkitektoniskt finns den gamla charmen kvar från byggnadsåret 1926. Bostaden är tyst då den är utrustad med nya välisolerade och ljuddämpande fönster framför vackra djupa fönsternischer. Hela den moderna interiören är vald med tanke på stil, hållbarhet och bekvämlighet. För trygghet och smidighet är bostaden också utrustad med både kodlås (SALTO systems) och säkerhetsdörr (Daloc). I hallen finns garderob och hatthylla samt plats för ytterligare förvaringsmöbler. Hallen är integrerad med det välplanerade köket och placerat intill vardagsrummet vilket skapar utrymme för matplats med 4 till 6 personer. Här finns också plats för soffa, soffbord samt diverse förvaringsmöblemang. Sovrummet rymmer stor dubbelsäng och har fint ljusinsläpp från ett av de stora spröjsade fönsterna. Hela lägenheten har en generös takhöjd. Det höga läget i huset ger utmärkt ljus från de två stora spröjsade fönsterna med utsikt över Konradsbergsparken bort mot Rålambshovsparken. Den lugna mysiga innergården med upphöjd markterass, grillmöjligheter och utemöbler borgar för många trevliga stunder tillsammans med vänner och bekanta. För extern förvaring finns det ett källarförråd. Föreningen äger marken och fri andrahandsuthyrning samt juridisk person accepteras. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. En minuts gångväg till Thorildplans tunnelbana där gröna linjen går och 3 minuters gångväg till busshållplats Lindhagensgatan. Dessutom finns på bekvämt gångavstånd Rålambshovsparken som sommartid är en av Stockholmarnas mest populära oaser med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily´s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Drottningholmsvägen 78, 2 tr, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad