Såld

Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

Drottningholmsvägen 72, 3 tr

Slutpris: 3 210 000 kr

Drottningholmsvägen 72, 3 tr

Nyrenoverad & kvadratsmart kungsholmspärla med balkong med eftermiddagssol mot innergårdens lugn!

Nyrenoverad, yteffektiv och balkong i högt läge mot innergård - Varmt välkommen näst högst upp i huset där genomgående omsorgsfullt utvalda materialval möter noga genomtänkta kvadratmeter med ett utsökt resultat som följd. Här trivs man från första stund med nyslipade och vitlaserade golv ihop med ljus interiör och ett generöst ljusinsläpp genom vackra pardörrar. Vänd mot det lugna gårdsläget är det enkelt att njuta ute på balkongen i högt läge i den sköna eftermiddagssolen med plats för såväl sittgrupp som odlingar om så önskas. Bostadens vardagsrum är ljust och luftigt och tack vare den öppna planlösningen mot det stilfulla och nyrenoverade köket med köksö kan du enkelt laga mat och samtidigt hålla dina förväntansfulla gäster sällskap. Köket är dessutom fullt utrustat med all önskvärd maskinell utrustning och goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor. Badrummet med fönster är helkaklat, stilrent och praktiskt utrustat med duschhörna och det platsbyggda och yteffektiva sovloftet i möjliggör generösa förvaringsmöjligheter i klädkammaren undertill. Den välkomnande hallen har goda förvaringsmöjligheter bakom garderoben med spegelskjutdörrar och för dig som önskar ytterligare förvaring finns nyttjanderätt till vindsförråd i föreningen. Under sommarhalvåret blir innergårdens lummiga oas som ett extrarum att njuta av med flertalet möbelgrupper och grill. Önskar du en inflyttningsklar kungsholmspärla med kvadratmeterna fördelade på bästa sätt utan att tumma på stilfull och påkostad interiör så har du hittat hem!

Brf Guldfasanen 4 är en äkta förening som förvärvade fastigheten 1986. Föreningen äger marken och en fastighet med adressen Drottningholmsvägen 72. Föreningens samtliga
25 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till tvättstuga samt en lummig innergård med utemöbler och en grill.

Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. En minuts gångväg till Thorildplans tunnelbana där gröna linjen går och 3 minuters gångväg till busshållplats Lindhagensgatan. Dessutom finns på bekvämt gångavstånd Rålambshovsparken som sommartid är en av Stockholmarnas mest populära oaser med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily´s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Drottningholmsvägen 72, 3 tr, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad