Såld

Stockholm

Drottningholmsvägen 53

Slutpris: 5 600 000 kr

Drottningholmsvägen 53

-15 kvm uteplats i söderläge
-Väldisponerad familjebostad
-Goda förvaringsmöjligheter
-Direkt närhet till kommunikationer, parker och vatten
-Central adress med ett par hundra meter till Fridhemsplan
-Stabil bostadsrättsförening

Välkomna till denna fina 3:a om 71 + 15 väldisponerade kvadratmetrar med rymlig och ljus uteplats som vetter mot söder! Denna bostad erbjuder en social planlösning, goda förvaringsmöjligheter och ett allmänt praktiskt boende för småbarnsfamiljen. Den går att anpassas till hur man vill ha det. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls runt Västermalmsgallerian, Fleminggatan, Sankt Eriksgatan och Drottningholmsvägen. Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring som rymmer matkulturer från hela världen. Våra favoriter är AG, Roppongi och Primo Ciao Ciao. Älskar du nybakat bröd på morgonen finns här mängder av alternativ som exempelvis Fabrique och Gateau i Västermalmsgallerian. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!
Här bor du med direkt närhet till vatten och natur. Nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrands härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats! I området kring Fridhemsplan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.
Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar, exempelvis 3 och 4.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information:
0760-52 46 00
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close