Såld

Stockholm

Drottningholmsvägen 4 med uteplats

Slutpris: 8 700 000 kr

Drottningholmsvägen 4 med uteplats

-Toppskick
-Invid Kronobergsparken, vid hörnet Kronobergsgatan & Drottningholmsvägen
-Sekelskifte
-Uteplats
-Låg avgift där mycket ingår
-Fönster i fritt läge
-Fridhemsplan runt hörnet
-Stabil förening

Granne med Kronobergsparken med ett utsökt läge välkomnas ni till denna representativa sekelskiftestrea anno 1886. Här är det cirka 3,30 meter i takhöjd, speglade dörrar, fina trägolv och höga golvsocklar som sig bör. Dessutom är lägenheten utmärkt disponerad och har fina ytskikt. Bostaden i sin helhet är nyrenoverad (badrum, kök och ytskikt 2019) och här kommer varje kvadratmeter till nytta. Lägenheten är belägen en rejäl halvtrappa upp (2,60 och 2,80 meter upp till fönsterkarmarna) och har därmed inga problem med insyn från gatan.
För den nyblivna barnfamiljen eller det kräsna paret blir detta en svårslagen combo med såväl ett praktiskt boende som sekelskifteselegans. Uteplatsens hörnläge på den lugna och grönskande innergården är en oerhörd tillgång och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Innergården fungerar som en lugn oas mitt i centrala Kungsholmen. Belägen alldeles intill Kronobergsparken är detta en mycket lugn och fridfull adress, men samtidig har man Fridhemsplans kommunikationer och service runt hörnet. Till bostaden hör ett rymligt källarförråd om cirka 6 kvadratmeter.
Stabil förening som klassas som äkta och äger marken. Föreningen har flertalet större renoveringar utförda, bland annat stambyte utfört 2003.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information:
0760-524600
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Drottningholmsvägen 4 med uteplats, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad