Kommande bostad

Kungsholmen, Stockholm

Drottningholmsvägen 13, 6 tr

  • price tag icon 3 384 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 89 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 384 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1910
Drottningholmsvägen 13, 6 tr

Vind med terrass i söderläge!

Vind // Terrass i söderläge // Fungerande öppen spis // Högst upp // Renoverat kök med t ex vinkyl // Stort badrum // Genomgående

Välkommen till denna vindslägenhet med terrass i söderläge i en fastighet anno 1910! Högst upp i huset hittar du denna ljusa och fina bostad, som med enkla medel kan byggas om till en 3:a. En av bostadens höjdpunkter är givetvis den soldränkta terrassen där du får plats med mysiga utemöbler. Vidare har du ett fullt utrustat kök med exempelvis integrerad diskmaskin och induktionshäll. Vardagsrummet är ljust och luftigt och utrustat med en fungerande öppen spis. Här finns det möjlighet att dela av rummet och sätta upp en vägg och på så sätt skapa sig ytterligare ett sovrum. I dagsläget ligger sovrummet en trappa upp där du har plats med dubbelsäng samt arbetsplats/sminkbord. På båda planen finns inbyggd förvaring i form av klädkammare. Badrummet är rymligt och innehåller allt du kan önska dig genom både badkar och dusch. Här finns även en tvättmaskin med torkfunktion (kombomaskin). Boarean är 89 kvm enligt uppmätning, men det finns ytterligare golvyta vilket inte räknas in i boarean.

Föreningen är välskött och hade 2019 ett positivt kassaflöde på ca 1.5 miljoner kronor. Det finns också en trevlig innergård för de boende.

Området är mycket centralt, men i och med det höga läget och terrassen mot gården, så upplever du en lugn atmosfär i ditt boende. I och med det centrala läget, så har du all tänkbar service i kvarteren. Det är utmärkta kommunikationer med Fridhemsplans tunnelbana (blå och grön) linje rakt över gatan. Flertalet bussar trafikerar också Fridhemsplan. Vidare hittar du Västermalmsgallerian med all dess tänkbara service ett kvarter bort. Grönområden, som t ex Kronobergsparken och Rålambshovsparken ligger det berömda stenkastet från bostaden. Längs Norr Mälarstrand har du en trevlig strandpromenad och för varmare dagar, så är det gångavstånd till Smedsuddsbadet.

Intresseanmälan
Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Drottningholmsvägen 13, 6 tr, Snart till salu i Kungsholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad