Såld

Centrum, Uppsala

Drottninggatan 6B

Slutpris: 3 295 000 kr

Drottninggatan 6B

Påkostad lägenhet mitt i centrum med balkong mot lugn innergård!

Mitt i centrala Uppsala erbjuds här en svårslagen bostad om tre rum och kök med balkong mot lugn innergård. Bostaden har under senare år genomgått en helrenovering där man inte tummat på kvalitén!

Bostaden har genomgående vitbetsade ekgolv och planlösningen erbjuder hall med hatthylla och garderob, stilrent kök från Kitchn utrustat med allt att önska, bland annat stilren vit spishäll och ugn från Gorenje, bänkskiva i vit komposit och diskmaskin. I anslutning till köket ligger vardagsrummet som rymmer både matplats och vardagsrumsmöbel, från vardagsrummet nås även den trevliga balkongen mot innergården i ett solsäkert läge. Utöver detta finns två sovrum, var av det ena med fransk balkong, samt ett stilrent badrum med kakel och klinker, duschhörna bakom glasväggar, handfat och badrumsskåp.

Stabil och välskött förening med låga avgifter. Här bor ni i den absoluta citykärnan med närhet till tågstationen, universitetet, restauranger och allt annat som staden har att erbjuda.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Drottninggatan 6B, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad