Såld

Vasastan, Stockholm

Drottninggatan 102B, 3 tr över gård

Slutpris: 5 500 000 kr

Drottninggatan 102B, 3 tr över gård

Charmigt boende med 3,5 m i takhöjd och flertalet vackra originaldetaljer anno 1887!

Varmt välkomna till detta charmiga boende med 3,5 m i takhöjd och flertalet vackra originaldetaljer anno 1887! Här har ni ett fantastiskt fint och insynsskyddat boende med lugnt gårdsläge på central adress. Ni har rikligt med ljusinsläpp från flertalet stora fönsterpartier i tre väderstreck, det har tidigare funnits bygglov för fransk balkong. Bostaden är modernt renoverad och erbjuder flertalet välbevarade originaldetaljer från fastighetens byggår såsom stuckaturer, pardörrar, djupa fönsternischer med marmorkarmar och takrosett. Lägenheten är mycket yteffektiv och har en social och öppen planlösning mellan det påkostade HTH-köket och vardagsrummet, ett rymligt sovrum med platsbyggd garderob och ett fint helkaklat badrum. För ytterligare förvaring har ni även ett rymligt källarförråd om ca 3-4 kvm.

Föreningen är mycket stabil, har en låg belåning och låga avgifter samt en grönskande gård. Utanför porten har ni flertalet populära caféer och restauranger såsom Cafe Esaias, Phils burger, Köttmästaren, Grill, Rolfs kök och Tutto Bello. Bo bekvämt med matbutiker, systembolag, gym och mycket goda kommunikationer med ett par minuters promenad till Rådmansgatans T-bana samt direkt närhet till T-centralen. För dig som uppskattar grönska har ni även direkt närhet till Tegnérlunden och Observatiorielunden.

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close