Såld

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Drakenbergsgatan 8

Slutpris: 7 750 000 kr

Drakenbergsgatan 8

Läcker fyra med balkong i söderläge!

På Södermalm, precis invid Tantolunden och ett stenkast från Hornstull välkomnas ni till denna väldisponerade fyrarummare om 85kvm. Bostaden disponeras genom ett rymligt och luftigt vardagsrum, ett arkitektdesignat kök, två rogivande sovrum, ett kontor som även går att använda som ett extra sovrum och en inglasad balkong i söderläge. Här finns även ett rymligt badrum med tvättmaskin och en gästtoalett. I övrigt karaktäriseras bostaden av genomgående fint ljusinsläpp, fräscha ytskikt och snygga parkettgolv.

Ni tar hissen upp till våning fem där ni når bostadens välkomnande entré. I direkt anknytning till entrén ligger det hemtrevliga kontoret och gästtoaletten. Vidare in finner ni det moderna och påkostade köket som med sin u-formade design ger bra arbetsytor. Vardagsrummet är luftigt och rymmer bra plats för önskad möblering. En perfekt plats för sociala tillställningar där ett fint ljusinsläpp och den öppna delen mot köket skapar ytterligare rymd till rummet. Härifrån nås även den möblerbara inglasade balkongen med vacker utsikt bort mot Tantolunden. Intill vardagsrummet ligger det ena sovrummet som har fönster ut mot balkongen och som idag används som barnsovrum. Det andra sovrummet är något större, rymmer plats för dubbelsäng och övrigt möblemang, samt bra förvaring i platsbyggda garderober. Badrummet är helkaklat och erbjuder vardagslyx som dubbla handfat, bra förvaring i en stor kommod och tvättmaskin. Fortsättningsvis finns en stor klädkammare som ger bra förvaringsmöjligheter. Bostaden disponerar även ett källarförråd. Sammanfattningsvis är det här ett boende som erbjuder en kombination av modern design och klassiska detaljer vilket skapar en harmonisk känsla där det är lätt att trivas.

Här bor ni på populärt läge i Hornstull, med Tantolunden, Årstaviken och Hornstulls galleria precis utanför porten. Närhet till många populära kvartersrestauranger samt grönområden vid Långholmen och Högalidsparken. Kort och gott så finns här det mesta som går att önska vare sig man söker rekreation, motion, utsökta restaurangupplevelser, sköna barhäng eller shopping och service. Goda kommunikationer via tunnelbanans röda linje, samt flertalet bussar. Buss fyra stannar precis utanför porten (på Hornsgatan).

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad