Såld

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Drakenbergsgatan 16 / Hornsgatan 117

Slutpris: 2 960 000 kr

Drakenbergsgatan 16 / Hornsgatan 117

Yteffektiv och stilren 1:a med inglasad balkong i skönt soligt läge!

Stilren och yteffektiv 1:a om 33 kvm med 4 kvm biyta genom inglasad balkong i skönt soligt läge! I det luftiga vardagsrummet flödar härligt ljus via stort fönsterparti och halvglasad balkongdörr. Här kan man ha såväl större soffgrupp som garderober. Eftersom det finns en praktisk sovalkov får man avsides rofyllt sovutrymme med plats för dubbelsäng och förvaring för böcker. Inglasad balkong i skönt sydvästligt läge och med plats för bord och stolar blir en härlig oas. Det stilrena köket från 2018 har mycket bra förvaring bakom snygga grå fronter och utmärkt arbetsyta av svart granit. Dessutom finns all maskinell utrustning som den matlagningsroade kan önska. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som har dusch. Lägenheten har gott om förvaring i dubbelgarderob i vardagsrummet och tillhörande förråd om 4-6 kvm direkt utanför ytterdörren.

Med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4 och 54.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Drakenbergsgatan 16 / Hornsgatan 117, Såld i Södermalm - Hornstull, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close