Såld

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Drakenbergsgatan 16, 3 tr / Hornsgatan 117

Slutpris: 4 700 000 kr

Drakenbergsgatan 16, 3 tr / Hornsgatan 117

Väldisponerad och ljus 3:a med härlig balkong i soligt läge!

Varmt välkommen till en ljus och välplanerad 3:a med balkong! Lägenheten har ett ljust och luftigt vardagsrum med plats för allt önskat vardagsrumsmöblemang. Härifrån har man utgång till den trevliga, insynskyddade balkongen med fin utsikt. Bostadens kök har bra med förvaring bakom vita fronter och plats för matbord med 4 sittplatser. Två sovrum, det ena med plats för dubbelsäng och ett flertalet garderober med gott om förvaring samt ett mindre sovrum. Det helkaklade badrummet har vitt kakel och klinkergolv i beige ton. Här bor du i en bra förening med låg avgift i en fastighet med ljudisolerade fönster och dörrar. Till bostaden hör ett källarförråd om ca 6 kvm. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4 och 54.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Drakenbergsgatan 16, 3 tr / Hornsgatan 117, Såld i Södermalm - Hornstull, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad