Såld

Bäckby, Västerås

Dragverksgatan 56

Slutpris: 2 825 000 kr

Dragverksgatan 56

Enplanshus med hörnläge i gott skick!

Varmt välkomna till Dragverksgatan 56 och denna trevliga familjevilla om 114kvm. Huset har genomgått stora renoveringar de senaste åren såsom nytt tak, nya badrum osv.. Läs mer under ”renoveringar”.

Välplanerad planlösning som erbjuder två badrum, separat tvättstuga, kök med matsal, rymligt vardagsrum, tre sovrum och en inglasad altan som vetter mot den fina och lättskötta trädgården. På tomten finns ett separat förråd och till huset hör en garageplats i länga.

Beläget på lugnt och barnvänligt område med närhet till allmänna kommunikationer, skola, förskola, närservice, samt Erikslunds shoppingsområde.

Hör av dig till mäklaren för mer info!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad