Såld

Bäckby, Västerås

Dragverksgatan 39

Slutpris: 1 250 000 kr

Dragverksgatan 39

Totalrenoverad trea!

Varmt välkommen till Brf Västerängen och denna helrenoverade trerummare!

- Renoverat kök & badrum
- Gratis parkering
- Förråd på samma våningsplan
- Stabil förening med solceller

Parkettgolv, ljusa väggar och mycket fräscha ytskikt är genomgående i hela bostaden. Fördelar sig över en inbjudande hall med plats för avhängning, ett helkaklat badrum med tvättmaskin, ett stilrent kök som är utrustat med allt man behöver samt med plats för matgrupp, två tilltalande sovrum och sist men inte minst ett socialt vardagsrum med utgång till en mysig balkong i soligt läge.

Närhet till matbutiker, apotek, goda bussförbindelser och Erikslunds shoppingcenter.

Brf Västerängen är en mycket stabil förening som erbjuder bland annat gratis parkeringsplatser, bastu, festlokal och solceller för att sänka el-kostnaden för alla medlemmar med ett gemensamt el-avtal. Ett förråd hör till lägenheten på samma våningsplan.

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad