Såld

Centrum, Uppsala

Dragarbrunnsgatan 64

Slutpris: 2 000 000 kr

Dragarbrunnsgatan 64

Smakfull och rymlig tvåa belägen mitt i city, endast ett stenkast till resecentrum!

Välkommen till denna rymliga och centralt belägna tvåa med ljusa och fräscha ytskikt. Lägenheten erbjuder bl a ett nytt och modernt kök och mycket gott om förvaringsmöjligheter och en planlösning som rymmer allt du kan önska dig.
Här möts du av en välkomnande hall med flertalet inbyggda garderober, ett luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och annat önskat möblemang. Ett modernt och smakfullt kök från 2019 med mycket förvaring och arbetsyta samt plats för matbord. Till detta får du även ett rymligt sovrum och ett helkaklat badrum med badkar samt förberett för tvättmaskin.
Föreningen har tre tvättstugor, en trevlig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter samt cykelförråd och samlingslokal.

Ett mer centralt boende än detta är svårt att hitta, här bor du i trevlig miljö med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Flera caféer, restauranger, gym och butiker finns på bara någon minuts promenadavstånd och resecentrum hittar du endast ett stenkast från huset. Dragarbrunnsgatan 64 bjuder på ett läge som är svårt att slå!

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dragarbrunnsgatan 64, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad