Såld

Centrum, Uppsala

Dragarbrunnsgatan 58

Slutpris: 3 100 000 kr

Dragarbrunnsgatan 58

Bo näst högst upp med två möjliga balkonger; mitt i stadskärnan utan att störas av stadspulsen!

Mitt i stadskärnan invid allt du kan tänkas behöva finner ni den skyddade innergården som hör till bostadsrättsföreningen och präglas av grönska. Hiss från markplan tar er enkelt upp till bostaden och möblerbar loftgång leder er vidare till bostaden. Trevligt disponerad 3:a med kök och vardagsrum i öppen lösning med gott om plats för rejält matbord på rummets mitt. Rejäla sovrum som både rymmer säng samt ytterligare möblemang. Kaklat våtutrymme som genomgått relining med dusch och installerad tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter med flertalet platsbyggda garderober och externt förråd om ca 3 kvm.

En av de saker man uppskattar allra mest med bostaden är den stora, inglasade balkongen med vy över Dragarbrunnsgatan med torget som kallas för Uppsalas vardagsrum i fokus. Torget bjuder in med sin speciella karaktär på gatubelysning, fina profiler på fasad och stilren mönsterpassning i stensättningen. Här ryms skönt möblemang och egna planteringar, de dagar du vill bli en del av stadspulsen så öppnar du fönstren.

Välmående bostadsrättsförening med låg belåning per kvadratmeter och det mesta inkluderat i avgiften. Bor du i föreningen så har du många gemensamma utrymmen att nyttja såsom bastu, invändigt cykelförråd, samlingslokal, övernattningsrum, barnvagnsförråd, återvinningsrum, MC-förvaringsrum, lättillgänglig korttidsparkering och två tvättstugor med torkrum. Innergården är mycket inbjudande med gemensamma möbelgrupper att nyttja, lekplats, vidsträckt gräsmatta, rabatter som byter färg och skepnad med årstiderna och grönska i form av buskage och träd som omfamnar.

Bo mitt i stadskärnan utan att störas av dess aktivitet. Ha Resecentrum, ett hav av restauranger, caféer och butiker av alla dess slag alldeles runt hörnet, en kort promenad bort kan ni njuta av årummet som leder er vidare till Stadsparken och dess härliga omgivning.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dragarbrunnsgatan 58, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad