Såld

Centrum, Uppsala

Dragarbrunnsgatan 11B

Slutpris: 2 200 000 kr

Dragarbrunnsgatan 11B

Centralt belägen gaveltvåa med två franska balkonger

Välkommen till denna stora och centralt belägna gaveltvåa med ljusa och fräscha ytskikt och flera stora fönster med franska balkonger för ett härligt ljusflöde till lägenheten.
Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och förvaring i garderober, ett luftigt vardagsrum med fransk balkong och plats för både soffa och matplats. Ett kök från 2019 med öppen planlösning mot vardagsrummet med en avgränsande köksö/arbetsbänk samt ett stort sovrum med flera inbyggda garderober och ytterligare en fransk balkong. Till detta får ni även ett helkaklat badrum med badkar samt ett tillhörande förråd i källaren.
Föreningen har två tvättstugor, en trevlig innergård med grillmöjligheter, cykelförråd.

Ett mer centralt boende än detta är svårt att hitta, här bor du i trevlig miljö med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Flera caféer, restauranger gym och butiker finns på bara någon minuts promenadavstånd. Dragarbrunnsgatan 11 B bjuder på ett läge som är svårt att slå!

Kontakta gärna mäklaren vid intresse, varmt välkommen på visning.

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dragarbrunnsgatan 11B, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad