Kommande bostad

Sunnersta, Uppsala

Doppingvägen 10

  • Friliggande villa
7 750 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 7 rum och kök
area icon Yta
  • 206 m2 boarea
  • 82 m2 biarea
  • 1 087 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1958
Doppingvägen 10

På optimalt läge finns detta hus utöver det vanliga med bl a effektfull takhöjd om 5 meter!

På optimalt läge i Sunnersta. Inbäddat i grönska finner ni detta hus i fint skick med läckra nivåskillnader med högsta punkt om 5 meter. Huset har fantastiska sällskapsytor i form av vardagsrum med öppet till nock, stor matsal med öppen spis och ett rymligt kök med intilliggande matplats. Sovrummen är idag tre men kan med lätthet bli betydligt fler vid behov. De tre helkaklade våtutrymmena är placerade på respektive våningsplan med både dusch- och badmöjligheter. Det finns goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober, två rejäla walk-in-closets (>20 m3) samt i husets källardel.

Praktisk uthyrningsdel med egen entré som gärna hyrs ut för extrainkomst, nyttjas för generationsboende eller kanske verksamhet för den egna företagaren? I uthyrningsdelen finns ett stort rum, som kan delas upp i sovrum och vardagsrum, kök samt helkaklat våtutrymme med dusch och tvättmaskin.

Huset ligger i en lummig trädgård och är helt insynsskyddad från gator och grannar. Trädgården har flera fruktträd, en vidsträckt gräsmatta, prydligt stenlagda gångar och rabatter som byter skepnad med årstiderna. Familjen vistas gärna på någon av uteplatserna när vädret tillåter; antingen på det stora trädäcket i väster där man avnjuter en grillmiddag i kvällssolen eller på baksidan i söder där man kan lapa sol under dagens bästa soltimmar. Smidig parkering för två bilar på uppfarten.

Sommartid vallfärdar många av Uppsalas invånare till Sunnersta för att nyttja något av de populära baden i Mälaren och vintertid byts aktiviteterna ut mot längdskidåkning eller skridskor. "Gipen" med skid- och löpspår, fotbollsplan och "Gula stigen" finns även i närheten. Området erbjuder även bra förskolor och skolor (bl a 10 minuters cykelväg till populära Engelska skolan), skidbacke, fina restauranger med sjöutsikt, mataffär, vackra strövområden och goda kommunikationer oavsett om du cyklar, kör bil eller föredrar buss.

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Doppingvägen 10, Kommande i Sunnersta, Uppsala
Planlösning från Doppingvägen 10, Kommande i Sunnersta, Uppsala
Planlösning från Doppingvägen 10, Kommande i Sunnersta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad