Såld

Vasastan, Stockholm

Döbelnsgatan 47, 4tr

Slutpris: 7 500 000 kr

Döbelnsgatan 47, 4tr

Synnerligen välplanerad trea med toppläge i Vasastan!

Nu saluförs en ytterst välplanerad trea med stor potential! Här har möjlighet att skapa ditt eget drömboende! Bostaden är belägen på absolut toppläge i Vasastan med närhet till all tänkbar service.

- Skapa ditt eget drömboende
- Synnerligen välplanerad
- Välbevarade detaljer
- Två bra sovrum
- Generös takhöjd
- Rikligt ljusinsläpp
- Välskött förening
- Attraktiv adress

Välkommen till en mycket bra planerad trea på populära Döbelnsgatan. Bostaden har stora fönster med spröjs och generös takhöjd som ger genomgående härlig rymd och rikligt ljusinsläpp. Vacker, öppen spis och fint trägolv och fiskbensparkett i flera av rummen. Vardagsrummet rymmer såväl soffgrupp som matplats utgör den naturliga samlingsplatsen för umgänge med nära och kära. Stort kök med bra förvaring bakom vita fronter och plats för ett matbord. Två bra sovrum, helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin samt hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor.

Belägen på mycket centralt läge i kvarteren mellan Vasastan och City. Här behövs varken cykel eller bil då man för egen maskin kan ta sig fram överallt i stan. Inom behagligt promenadavstånd finns några av Stockholms bästa restauranger och barer. Närområdet är ett riktigt frukostcafé-mekka och här finns flera bagerier att välja mellan - det är bara att hitta sin egen favorit! På några minuters promenad finner du biograferna Grand, Stures och Zita. För den träningsintresserade finns både Sats och Friskis ett stenkast från bostaden. Ta en springtur runt lummiga Brunnsviken, trevliga Lill-Jansskogen eller i Hagaparken. Här finns utmärkta kommunikationer i Rådmansgatans tunnelbanestation och flera stadsbussar samt Odenplan inom 10 minuters promenad.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Döbelnsgatan 47, 4tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close